کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای بررسی اتفاقات دیدار ملوان بندر انزلی و تراکتور تبریز از هفته نهم لیگ برتر، از نمایندگان دو باشگاه و مسئولان برگزاری مسابقه دعوت کرده است تا روز پنجشنبه در جلسه رسیدگی حاضر شوند و توضیحات خود را ارائه دهند.
این مسابقه به دلیل فحاشی هواداران و حاضر نشدن تیم تراکتور در زمین برگزار نشد؛ اتفاقی که اختلاف میان دو باشگاه را به دنبال داشت. هر دو تیم مدعی هستند باید نتیجه مسابقه سه بر صفر به سود آنها اعلام شود.
گزارش ناظر و داوران مسابقه نیز به کمیته انضباطی ارسال شده است تا در کنار توضیحات نمایندگان دو باشگاه و مسئولان سازمان لیگ بررسی شود.
بر اساس ماده ۶۲ آییننامه انضباطی، کمیته انضباطی موظف است رأی نهایی دیدار برگزارنشده ملوان و تراکتور را ظرف یک هفته صادر کند. بر همین اساس، پیشبینی میشود جمعبندی پرونده تا دوشنبه هفته آینده انجام شود؛ با این حال، نتیجه نهایی به بررسی مستندات و تصمیم کمیته انضباطی بستگی دارد.




نظر شما